Onderwerp: [Stella] Stella Aviation Academy
Enkele bericht bekijken
Oud 24-03-2011, 12:27   #86
Hector
 
Airworker sinds: Apr 2006
Locatie: nederland
Berichten: 389
Brevet: atpl
Typeratings: 747, en uit een ver verleden 737, dash8
Okay, nog maar een poging: Ik herhaal:

Citaat:
Stella is in staat om mensen die zeker willen zijn van een baan en anders hun opleidingskosten terugkrijgen dit aan ook te bieden.

Ja maar hier nogmaals mijn vraag:
"Dragen" jullie ook mensen voor bij een maatschappij (voor zover dit daadwerkelijk gebeurd) die dit bedrag NIET hebben betaald? En hoe zit het met mensen die uit eigen kracht een baan hebben gevonden? Krijgen deze die 10.000 euro ook terug? Ze hebben tenslotte geen gebruik gemaakt van de Stella "bemiddelingsservice" en vormen voor Stella ook geen risico en dus geen extra kosten. (Bij een verzekering, waarmee jullie het zo graag vergelijken, krijg je noclaim korting.)

en

Hoe kan het dat mensen van andere vliegscholen bij dezelfde maatschappijen als ex stella leerlingen terecht komen zonder het betalen van die 10.000 euro. Kunnen jullie getallen noemen van hoeveel mensen waar (en bij welke maatschappij) specifiek zijn "voorgedragen" door de vliegschool en hoeveel er uiteindelijk succesvol waren? En misschien dan ook de getallen van mensen die zonder hulp van Stella een baan hebben gevonden (dus op eigen kracht)? En wat verstaat men onder "voordragen"? Stuurt Stella dan een sollicitatie? Bellen ze er eens op met de vraag of er nog mensen nodig zijn? Waar bestaat zo een voordracht uit?"Je stopt met een "turbopropprofiel" een leerling volkomen onnodig in een verdomhoekje"

uw antoord is:

"Nee want ze voldoen gewoon aan alle eisen waar een vlieger aan voldoet."

Zoals je zelf opmerkt, ze voldoen aan alle eisen en bij de selekties van een maatschappij komen de geschikten vanzelf boven drijven.
Het klasificeren van leerlingen die naar jullie zeggen, aan alle eisen voldoen, is dus volstrekt niet nodig! Er is ook geen enkele school die dat doet, behalve jullie. Het is echt nonsens! Welke pedagoog heeft dit bedacht???? Een marketingmanager???
Ook, nogmaals, die 10000 euro voor een baangarantie is nergens voor nodig als jullie daadwerkelijk zoveel leerlingen kunnen plaatsten zoals jullie beloven! Geen enkele opleiding doet dit! Als het werkelijk uit "liefde" voor je leerlingen is, dan zou ik zeggen, laat ze die 10000 betalen als blijkt dat het daadwerkelijk nodig is, dus, achteraf!

By the way, u vermeld in een reaktie dat er van stella meer leerlingen naar sunexpress zijn gegaan als andere scholen! Kunt u me dan uitleggen waarom er van alle andere scholen ook mensen naar sunexpress zijn gegaan? Overigens zonder het te hoeven betalen van kosten die bij stella wel worden berekend? Het begint bij jullie erg op het oude IFTC concept te lijken! Leerlingen laten betalen voor iets waar de maatschappij helemaal niets van af weet. Luchtvaartmaatschappij die daar toen achter kwamen hebben daarna meteen de samenwerking met IFTC opgezegd en IFTC was daarna erg snel failliet, waardoor er bij een hoop leerlingen financiele problemen zijn ontstaan.
Werken er bij jullie niet ex-iftc mensen?
Hector is offline   Met citaat antwoorden