Onderwerp: Airwork BBQ 2009!!!
Enkele bericht bekijken
Oud 23-04-2009, 01:16   #22
André
 
André's Avatar
 
Airworker sinds: Oct 2003
Locatie: PAM 060-10
Berichten: 870
Brevet: ATPL
Typeratings: F50, Emb 190 Series, Airbus 320 Series.
Uren: Nooit genoeg!!!
Update over de BBQ!!!

Airworkers,

Hier een update over de BBQ.

DE BBQ zal op vrijdag 26 Juni 2009 plaatsvinden op Teuge!!!


De afspraken zijn gemaakt en dit jaar zal er voor het eerst ook een goed hotel zijn op KRUIP afstand!

Het Hotel "de slaapfabriek"staat nu nog in de steigers maar zal begin Juni haar deuren openen OP vliegveld Teuge.

Vanavond ben ik er al langs geweest en heb de kamers mogen aanschouwen, het word een heel gaaf hotel met alle kamers in een ander stads thema.

Je hebt dus de Bora Bora kamer en de Sydney kamer enz enz enz. Heel mooi allemaal. Het zijn MEGA grote kamers met open badkamer, hypermodern allemaal. En voor de echte Ubernerd, er is snel internet aanwezig zodat je de net gemaakt BBQ pics kan uploaden naar het forum .

De kamers kan je via mij boeken en kosten vooralsnog € 90.- per 2 persoonskamer. Je kan natuurlijk je kamer delen, dan is het dus nog maar € 45.- PP. (zonder ontbijt, wil je dat erbij hebben kost het een tientje meer)

Als ik meerdere aanmeldingen krijg dan kan er waarschijnlijk nog wel een deal gemaakt worden, ik hoop op iets van gratis ontbijt of zo.

De BBQ zal € 15.- PP gaan kosten zoals het er nu voor staat, afhankelijk van eventuele extra kosten.

Graag aanmelden via PM bij mij met je Airwork naam en je "echte" gegevens en met hoeveel mensen je wil komen. Ik zal je dan het rekeningnummer doen toekomen en op de lijst zetten als je betaald hebt.

KOMT ALLEN (ook Flying Dutchman!!!)

Teuge is overigens 1 uur rijden van Weeze/Niederhein dus de Ryanair mannen kunnen makkelijk jumpseaten en in zo'n goedkope rental naar Teuge komen! Ik reken op jullie. En voor Onassis heeft Overload vast nog wel zo'n blue ticket
En anders heb je nu tijd genoeg om zo'n 1 euro ticket te kopen, als het goed is loopt er nu net een actie.

Vriendelijke groeten

André

PS: als er mensen zijn die nog leuke ideen hebben om de BBQ wat op te vrolijken, een PA installatie hebben voor muziek of wat dan ook, laat het even weten. GAVE kisten zijn ook altijd welkom, maar houd er rekening mee, de feestcommisie heeft geen budget om betaalde demo's te laten komen! Dus als je met je Yak 52 wil komen, PRIMA, je krijgt van mij een gratis biertje maar daar houd het dan ook mee op. Helaas (was ik maar geen arme F50 vlieger maar een rijke FR captain )
André is offline   Met citaat antwoorden